joi, 2 iunie 2011

Un nou membru in familia DKW -IFA

      Ieri 01.06.2011 cu ocazia zilei internationale a copilului,Ministerul Administratiei si Internelor a organizat Ziua portilor deschise ocazie cu care a organizat diverse expozitii cu materiale ,tehnica de lupta si multe altele din cadrul departamentelor .
      O nota aparte a avuto expozitia organizata de departamentul Inmatriculari care a expus un OPEL SIX model 1938 si un IMS M461 masini ce au deservit ministerul de interne cu mult timp in urma ,iar expozitia de carnete de conducere cel mai vechi din1925,de asmenea avea o interesanta colectie de numere de inmatriculare ,cel mai valoros fiind un nr. se pare cel mai vechi 14 TL,un alt  nr foarte deosebit prin faptul ca apartinut celebrului automobilist PETRE CRISTEA cu care a alergat la MONTE CARLO.
    Trebuie sa mentionez ca toate acestea sunt facute cutorul D-lui VIOREL BURCEA care pune pasiune in ceea ce face, merita toata stima si consideratia pentru eforturile sale ,FELICITARI.
  Si acum legat de noul membru am cunoscut un Domn,BALINT posesor al unei IFE cu motor de 999cmc fabricat in 1956,astept cu nerabdare o vizita si poze .
   LONTOS C-tin













































 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu